Hoppa till huvudinnehållet

Ny artist till Karlskogafesten presenteras: ”Riktig succé”

Publicerad:
Karlskogafesten brukar locka mycket folk till Näset i Karlskoga. Arkivbild.
Karlskogafesten brukar locka mycket folk till Näset i Karlskoga. Arkivbild. Foto: Bengt Björk

Tidningen har tidigare skrivit om att Myra Granberg kommer att uppträda på Karlskogafesten.

Nu kan vi avslöja nästa artist som kommer till Karlskoga den 30 juni.

Det är popstjärnan Danny Saucedo som tillsammans med sitt band Pink Nocie kommer att uppträda på Karlskogafesten i år.

– Vi är väldigt glada över att kommunen kan bjuda alla invånarna på två riktigt bra artister som tillsammans riktar sig mot en mycket bred målgrupp. Vi tror att kombinationen Myra och Danny kan bli en riktig succé, säger Ola Gustafsson, projektledare för Karlskogafesten.

Danny Saucedo slog igenom i ”Idol” 2006 och har sedan dess tävlat i Melodifestivalen fyra gånger som låtskrivare och artist. Danny har släppt tre album och elva singlar som soloartist och 2016 medverkade han i ”Så mycket bättre”.

Han släppte även tre album och åtta singlar som medlem i gruppen E.M.D. som bestod av Danny Saucedo, Mattias Andréasson och Erik Segerstedt.

Danny Saucedo tävlade med låten "Dandi dansa" i Melodifestivalen 2021 och gick vidare direkt till final.
Danny Saucedo tävlade med låten "Dandi dansa" i Melodifestivalen 2021 och gick vidare direkt till final. Foto: Foto: Jonas Ekströmer/TT

Ola Gustafsson meddelar vidare att han hoppas på härligt sommarväder tillsammans med besökare, artister och utställare ner på ”badhusplan”.

Myra Granberg ska enligt programmet gå på scenen klockan 19.00 och klockan 21.00 är det Danny Saucedo som tar över stafettpinnen.

Läs också:

Sverige-stjärnan klar för Karlskogafesten 2023

Artikeltaggar

ArtisterDanny SaucedoKändisarKarlskogaKarlskogafestenMusikMyra GranbergNöje/KulturOla Gustafsson

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.