Hoppa till huvudinnehållet

Här är månadens konkurser i vårt område

Publicerad:

Undrar du om vilka företag som har blivit konkurs i din kommun? Här får du nyheter om lokalt näringsliv från månaden som gått.

Jpl Pontec Automation AB

Jpl Pontec Automation AB har försatts i konkurs i Karlskoga. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom handel och tillverkning av produkter för automation inom industrin för främst ytbehandling och därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2021-04-21 och konkursen inleddes 2023-05-11.

Jp's Modellsnickeri AB

Jp's Modellsnickeri AB med Carl Magnus Ericsson, Julius Heidari och Daniel Aram Barsom i ledningen har försatts i konkurs i Karlskoga. När företaget startades var beskrivningen att "Bolaget skall bedriva tillverkning av gjuterimodeller för industriell produktion, övrig snickeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 2008-08-25, konkurs inleddes 2023-05-05.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.