Hoppa till huvudinnehållet

Rävåsen äntligen vinnare igen

Publicerad:
RIK Karlskoga vann mot Hertzöga BK
RIK Karlskoga vann mot Hertzöga BK

Rävåsen har haft det tufft i division 1 mellersta dam i fotboll den här säsongen, men hemma mot Hertzöga kom första segern, efter nio spelade matcher. Rävåsen vann med 5-0 (2-0).

Rävåsens tränare Dennis Fransson kommenterade matchen:

– Vi jobbar som ett lag i 90 minuter och tjejerna följer matchplanen perfekt. Vi har bättre tålamod med bollen idag och skapar mycket bra anfall. Samtidigt som jobbet i defensiven var jättebra över hela planen. Alexandra Blom kommer in och gör en kanon match och gör en fantastisk räddning vid ställningen 2-0 hon sprider ett lugn med sitt luftspel. Men hon ställer också krav på spelare som vi måste göra. Idag så gör alla jobbet i 90 minuter så kollektivet tog denna seger.

Rävåsens fem mål gjordes av Nathalie Bergman, Wilma Forsberg, Ida Lilja, Nissa Pereira och Brigitta Pulins.

Rävåsen stannar därmed på 13:e plats, och Hertzöga på tolfte plats, i tabellen.

Rävåsen tar sig an Boo i nästa match borta söndag 11 juni 13.00.

Artikeltaggar

FotbollHertzöga BKKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.