Hoppa till huvudinnehållet

Bråten fixade kryss borta mot IFK Kristinehamn U

Publicerad:
IFK Kristinehamn Fotboll spelade lika mot Bråtens IK
IFK Kristinehamn Fotboll spelade lika mot Bråtens IK

IFK Kristinehamn U hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Bråten i division 6 Värmland östra herr i fotboll. Men i andra halvlek kom Bråten mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 1-1.

Bråtens tränare Fredrik Ericsson kommenterade matchen:

– Vi styrde spelet i stora delar av matchen men Kristinehamn var farliga i omställningarna. Vi krigade på under hela matchen och när vi formerade om oss på slutet för att jaga kvitteringen så gav det direkt utdelning. Sedan bevakade vi mest när Kristinehamn pressade för ett avgörande. Stolt över killarna som krigade på i 90 minuter med endast 2 på bänken.

Målskyttar blev IFK Kristinehamn U:s Rasmus Sundén och Bråtens Viktor Nyström.

Det här betyder att IFK Kristinehamn U nu ligger på första plats i tabellen, och Bråten är på andra plats.

Bråten tar sig an Nykroppa i nästa match hemma torsdag 8 juni 19.00.

Artikeltaggar

Bråtens IKDivision 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollSannavallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.