Hoppa till huvudinnehållet

Fyra raka förluster för Granbergsdal

Publicerad:
Granbergsdals IF förlorade mot Skattkärrs IF

Två sviter förlängdes när tolfteplacerade Granbergsdal tog emot Skattkärr hemma i division 5 Värmland östra herr i fotboll. Skattkärr vann och har nu fyra raka segrar, medan Granbergsdal har fyra raka förluster. Matchen slutade 2-3 (2-2).

– Har aldrig varit med om att det grinat emot så mycket. Killarna krigar som gudar men surt att ändå stå där med noll poäng. Citerar Skattkärrs tränare "det är sjukt att ni bara har en poäng! ", kommenterade Granbergsdals tränare Larsåke Wåhlén efter matchen.

Granbergsdals mål gjordes av Ahmed Abdella och Marcus Axelsson, Skattkärrs av Alexander Askerskär 2 och Gustav Leander.

Det här var Granbergsdals tredje uddamålsförlust den här säsongen.

För Granbergsdal gör resultatet att man nu fortfarande är sist i serien, medan Skattkärr leder serien.

Söndag 11 juni 17.00 spelar Granbergsdal borta mot Hertzöga 2.

Artikeltaggar

Division 5 Värmland östraFotbollGranbergsdals IFSkattkärrs IFSolvallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.