Hoppa till huvudinnehållet

Stopp på väg 205 på grund av olycka med flera fordon

Publicerad:

Trafiken på väg 205 mellan Cirkulationsplats Jannelund och trafikplats Hagen i båda riktningarna påverkas av en olycka med flera fordon, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har liten påverkan på trafiken men framkomligheten uppges vara begränsad. Larmet om händelsen kom in klockan 14.23 på lördagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till 15.15.

Uppdatering klockan 15:14: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

DegerforsTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.