Hoppa till huvudinnehållet

Degerfors P19 föll borta mot Täby FK

Publicerad:
Täby FK vann mot Degerfors IF Junior
Täby FK vann mot Degerfors IF Junior

Bortalaget Degerfors P19 fick se sig besegrat av Täby FK i söndagens match i P 19 Superettan norra i fotboll. 2-1 slutade matchen.

– Förlust 1-2(0-0) i en match där vi spelmässigt gör en bra prestation. Vi är tydliga med det vi vill göra både defensivt och offensivt och har således en bra match. Små saker avgör till Täbys fördel idag och det är självklart nesligt. Utvecklingen går framåt på våra spelare så vi jobbar vidare i veckan, kommenterade Degerfors P19:s tränare Mikael Eklund efter matchen.

Förlusten var Degerfors P19:s fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att Täby FK ligger på tionde plats i tabellen, och Degerfors P19 är på sjunde plats.

Degerfors P19 tar sig an Brommapojkarna i nästa match borta söndag 11 juni 15.00.

Artikeltaggar

Degerfors IF JuniorFotbollP 19 Superettan norraTäby FKTibblevallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.