Hoppa till huvudinnehållet

Älg på vägen på E18

Publicerad:

Det är problem i trafiken på E18 mellan trafikplats Odlingen och Stora rondellen i båda riktningarna. Orsaken är att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket.

Händelsen uppges ha liten påverkan på trafiken men framkomligheten uppges vara begränsad. Varningen gick ut vid elvatiden på kvällen på tisdagen och man bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till klockan 23.46.

Uppdatering klockan 05:49: Trafiksituationen ej längre påverkad.

Artikeltaggar

KarlskogaTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.