Hoppa till huvudinnehållet

Fjärdeplats för Amalia Josbo i SM: ”Besviken”

Publicerad:
Amalia Josbo.
Amalia Josbo. Foto: Kajsa Juslin

Det blev ingen ny SM-medalj för Amalia Josbo i helgens paradressyr.

Tillsammans med Lady Evelin slutade ekipaget på en fjärdeplats.

– Jag är, så klart, besviken. Vi fick inte till den rätta känslan. Evelin var inte sig lik vilket gjorde att jag direkt efter start beslutade mig för att undersöka henne av en veterinär. Hon hade känningar av magproblem och har även behandlats för det. Nu är det viktigaste att hon får lite välförtjänt vila, kommenterar Amalia.

Klar för final – men tufft utgångsläge: ”Blir svårt att få tag i en medalj”Ny SM-medalj hägrar trots blytung start: ”Hoppas kvala in till mästerskapet”

Artikeltaggar

Amalia JosboHästsportLady Evelin

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.