Hoppa till huvudinnehållet

Olycka på E18 — stopp i båda riktningarna

Publicerad:

Trafiken på E18 mellan trafikplatserna Linnebäck och Odlingen i båda riktningarna påverkas av en olycka med en personbil, uppger Trafikverket. Räddningstjänst är på plats.

Händelsen uppges ha mycket stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in strax efter klockan nio på förmiddagen på onsdagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan 10.10.

Uppdatering klockan 10:08: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

KarlskogaTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.