Hoppa till huvudinnehållet

Musik i sommarkväll med Per-Erik Domargård och Peter Tikkanen

Publicerad:
Reporter Per Lindgren
Per Lindgren
per.lindgren@kt-kuriren.se
Gitarr, sång och klaviatur blir det under kvällen.
Gitarr, sång och klaviatur blir det under kvällen. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Lördagen den 1 juli blir det musikkväll på Espenäs i Karlskoga.

Mikael Andersson, pastor i Rävåskyrkan, beskriver kvällen så här: ”Musik i sommarkväll med Per-Erik Domargård (sång och gitarr) och Peter Tikkanen (klaviaturer), innehåller förstås sånger som anknyter till denna efterlängtade årstid då vi får vila, njuta och samla kraft, men även musik som tillåter och omfamnar vilsenhet, sorg och saknad, trots allt det sköna omkring oss.”

Musikkvällen börjar klockan 18.

Artikeltaggar

KarlskogaMusikRävåskyrkanSång

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.