Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga förlorade mot Söder

Publicerad:
Söder SBK vann mot Karlskoga Bats
Söder SBK vann mot Karlskoga Bats

Karlskoga förlorade bortamatchen mot Söder i division 1 dam i softboll på lördagen. 9-6 slutade matchen.

Karlskogas coach Daniel Lindkvist kommenterade matchen:

– Även den andra matchen blev en spännande tillställning. Bats tog ledningen, men efter halva matchen vände Söder och gick förbi. De tog en ledning som de sedan inte släppte. Återigen en stor prestation för det unga Karlskogalaget dock, som utmanar en av Sveriges bästa softbollag. Fortsatt bra slagning och väldigt fin pitchning från Sam Moss i andra marchen.

När lagen möttes tidigare under dagen förlorade Karlskoga med 9-19.

Söder ligger på andra plats i tabellen efter matchen, medan Karlskoga är på fjärde plats.

I nästa omgång har Karlskoga Örebro Softboll hemma, onsdag 12 juli 18.00.

Artikeltaggar

Division 1Karlskoga BatsSöder SBK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.