Hoppa till huvudinnehållet

Finns det inga vänsterpartistiska politiker i regionen?

Publicerad:
En politiker saknades på listan över vad våra regionpolitiker tjänar.
En politiker saknades på listan över vad våra regionpolitiker tjänar. Foto: Region Örebro län

Efter att listan över vad regionpolitikerna i Degerfors och Karlskoga tjänar, på sina uppdrag har KT-Kuriren fått en fråga. Finns inga förtroendevalda politiker från Vänsterpartiet i Degerfors representerade i regionen?

På listan över vad regionpolitiker får i arvode på sina uppdrag finns alla politiker med som fått sina arvoden utbetalade mellan januari och juni. Det gör att det kan finnas fler förtroendevalda politiker från både Degerfors och Karlskoga än vad som finns med på listan som publicerades i KT-Kuriren.se i lördags.

Anneli Mylly (V) , kommunstyrelsens ordförande, i Degerfors är även förtroendevald i regionpolitiker.
Anneli Mylly (V) , kommunstyrelsens ordförande, i Degerfors är även förtroendevald i regionpolitiker. Foto: Anna-Stina Tallmyren

Så är fallet med Anneli Mylly från Vänsterpartiet i Degerfors. Trots att hon är ersättare i regionfullmäktige och sitter med i det regionala samverkansrådet som ledamot för sin hemkommun, saknas hon på listan då hon enligt Region Örebro län inte begärt arvode från första halvåret 2023.

Artikeltaggar

Anneli MyllyDegerforsPolitikPolitiska system och ideologierRegion Örebro länVänsterpartiet

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.