Hoppa till huvudinnehållet

Ändringen i DIF:s startelva till mötet med IFK Norrköping

Publicerad:
Diego Campos är på söndagseftermiddagen tillbaka i Degerfors IF:s startelva.
Diego Campos är på söndagseftermiddagen tillbaka i Degerfors IF:s startelva. Foto: Tommy Pedersen/TT

Degerfors IF gör en ändring i startelvan till söndagens match mot IFK Norrköping jämfört med hur laget började mot Sirius förra helgen.

Diego Campos ersätter Karim Mammar.

I övrigt blir det samma spelare som får förtroendet att inleda.

Startelvan formeras så här: Sondre Rossbach – Gustav Granath, Douglas Bergqvist, Sebastian Ohlsson – Elyas Bouzaiene, Rasmus Örqvist, Johan Mårtensson, Christos Gravius, Joe Gyau – Diego Campos, Pashang Abdulla.

Ersättare: Jonas Olsson, Damjan Pavlovic, Justin Salmon, Peter Gwargis, Karim Mammar, Gustav Lindgren, Albin Mörfelt, Seid Korac och Oscar Wallin.

Här kan du följa Degerfors match mot NorrköpingSent avgörande när Värnamo ökade avståndet till DIF i bottenstridenHär är DIF-truppen mot Norrköping: ”Känns positivt”Sondre Rossbach: ”Vi är inte helt nöjda”Holmberg: ”En hel del lyckade matcher med tre- och fembackslinje”Officiellt: Fortune Bassey lämnar DIF – flyttar till Israel

Artikeltaggar

AllsvenskanDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollIFK NorrköpingPlatinumcars arena

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.