Hoppa till huvudinnehållet

Saktfärdig politisk ledning i Karlskoga

Publicerad:
Dåligt underhåll av vägen. Arkivbild.
Dåligt underhåll av vägen. Arkivbild. Foto: Malin Bring

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Läste hur den politiska ledningen i Karlskoga försöker förklara att man inte omedelbart rättar till de brister som finns när det gäller underhållet av kommunens vägar. Man har suttit en och en halv mandatperiod utan att göra något. Det enda som man kan peka på är en plan gällande utökade medel som påbörjas i år och sträcker sig till 2029. Är det brist på pengar? Man är i stånd att anlägga isbanor på torget, erbjuda svårsålda sjönära tomter i Aggerudsviken, anlägga en undergång av E18 som har försenats i flera år osv. Detta kostar pengar i form av skattemedel.

Om dessa kostsamma satsningar är ett försök att göra kommunen attraktiv så måste man först se till att de basala kännetecknen blir tillgodosedda. De centrala gatorna i kommunen måste ha en acceptabel standard. För att komma tillrätta med problemen måste man byta ut politiska företrädare samt förvaltningschefer. Du kommer att ha en möjlighet vid nästa val.

Höginkomsttagare i Karlskoga

Läs svar på insändaren:

”Vända en stor skuta tar sin tid”

Artikeltaggar

BristerE18KarlskogaPolitikVal