Hoppa till huvudinnehållet

Värmländska hotellkungen expanderar i Skåne

Publicerad:
Patrik Ekman och hans bolag Ekman Hotels har expanderat med ytterligare ett hotellköp i Helsingborg.
Patrik Ekman och hans bolag Ekman Hotels har expanderat med ytterligare ett hotellköp i Helsingborg. Foto: Joakim Magnusson

Värmlandsentreprenören Patrik Ekman från Kristinehamn har expanderat sitt hotellimperium med ytterligare ett köp. Nästa hotell att addera till listan är The Vault i Helsingborg.

De senaste fem åren har Ekman Hotels köpt ett flertal hotell. Senaste köpet var Quality Hotel Galaxen i Borlänge. Nästa på tur är The Vault Hotel i Helsingborg.

– The Vault Hotel är en magisk anläggning som ytterligare förstärker vår närvaro i Skåne och främst Helsingborg, säger vd Patrik Ekman i ett pressmeddelande.

Patrik Ekman inledde hotellkarriären 2016 med Stadshotellet i Kristinehamn. Sedan dess har ett flertal små och medelstora hotell lagts till på listan. Kedjan finns representerad i Värmland, Dalarna, Skåne och Göteborg. Utöver att vara vd är Patrik Ekman även ordförande för Företagarna Kristinehamn.

Vault Hotel blir det elfte hotellet på listan och tillträdet blir från 1 september.

Ekman Hotels

Hotell som ingår i kedjan

Hotell Alfred Nobel, Karlskoga

Hotell Charlottenberg

Hotell Heden, Göteborg

Hotell Stadsparken, Helsingborg

Hotell Årjäng

Kristinehamn Conference Centre

Stadshotellet i Kristinehamn, City Hotel samt Krongården Vandrarhem

Quality Hotel Galaxen, Borlänge

Artikeltaggar

FöretagarnaHelsingborgHotellHotell Alfred NobelHotell CharlottenbergKristinehamnNäringslivPatrik EkmanQuality Hotel GalaxenResorSkåne länThe Vault Hotel

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.