Hoppa till huvudinnehållet

Passage avstängd – orsakar trafikstörningar på E18

Publicerad:

Det är problem i trafiken på E18 mellan trafikplatserna Lekhyttan och Immetorp i riktning mot Kristinehamn. Orsaken är en avstängd väg, uppger Trafikverket. Trafiken omleds temporärt, trafikanter uppmanas följa instruktioner på plats.

Vägen är helt avstängd och Trafikverket bedömer att trafiken kommer att påverkas fram till torsdag klockan sju på kvällen. Varningen gick ut vid elvatiden på förmiddagen på tisdagen.

Artikeltaggar

KarlskogaTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.