Hoppa till huvudinnehållet

Mållöst för Rävåsen och Kenty

Publicerad:
RIK Karlskoga spelade lika mot BK Kenty
RIK Karlskoga spelade lika mot BK Kenty

Inget av lagen lyckades spräcka nollan när hemmalaget Rävåsen tog emot Kenty i division 1 mellersta dam i fotboll på söndagen. Matchen slutade därmed 0-0.

Rävåsens tränare Dennis Fransson kommenterade matchen:

– Vi möter Kenty, en match som för oss var extra viktig såklart. Domaren väljer att i sista stund flytta matchen till konstgräs. Då vi är ett naturgräslag så var det såklart tråkigt. Vi startar matchen bra och har många chanser att göra mål. Vi kom inte riktigt upp i nivån idag. Vi håller nollan bakåt och har skott i ribban, men bollen ville inte in. Samtidigt som Kenty har några fasta situationer som de är nära att göra mål på. Så ett oavgjort resultat är kanske rättvist. Men det känns väldigt tråkigt så klart. Men det är många matcher kvar. Det är bara att ladda om. Vill höja Elin idag som gör det kanon i målet.

Rävåsen har en seger, en oavgjord och tre förluster och 7–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Kenty har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 3–7 i målskillnad. Det här var Rävåsens tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Rävåsen ligger kvar på 13:e plats i tabellen, och Kenty sist, på 14:e plats.

Rävåsen tar sig an Enskede i nästa match borta lördag 26 augusti 14.00.

Artikeltaggar

BK KentyFotbollKilsta IPRIK Karlskoga

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.