Hoppa till huvudinnehållet

Bil voltade av vägen – föraren till sjukhus

Publicerad:
En person fick föras till sjukhus efter att ha voltat med bilen på väg 205. Foto: Stina Stjernkvist/TT

En person har förts till sjukhus med ambulans efter att ha voltat av vägen på väg 205 i höjd med Lervik. Bilen körde av vägen vid 17-tiden på onsdagen.

En person fick föras till sjukhus efter en singelolycka på väg 205 strax mellan Karlskoga och Degerfors under onsdagseftermiddagen. Bilen voltade och vägen fick stängas av under en halvtimme under arbetet med olyckan.

Artikeltaggar

LervikOlyckorOlyckor och katastroferSingelolyckorSjukhus

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.