Hoppa till huvudinnehållet

Projekt inte bara för båtägare

Publicerad:
Ronnie Erhard(M) besvarar en insändare om satsningar i Karlskoga.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på insändare ”Vad får man för pengarna?”.

Tack för din insändare och ditt engagemang i hur Karlskoga kommun spenderar våra gemensamma resurser.

Insändaren som besvaras:

Vad får man för pengarna?

Jag förstår ditt fokus på utbildning och social omsorg, men jag vill gärna belysa det bredare perspektivet på hur investeringar i båthamnar och strandpromenader kan vara en ”win-win”-situation för alla. Först och främst är det härligt att se att den nya båthamnen och strandpromenaden har blivit väl mottagna av flera i samhället.

Dessa projekt är inte bara för båtägare; de är för alla som njuter av att vistas utomhus och uppskattar vår vackra natur. När det gäller strandpromenaden, syftar de röda markeringarna till att skapa en ännu trevligare promenadväg för alla. Det är ett sätt att förbättra området och göra det mer inbjudande, vilket i sin tur kan locka fler besökare och turister.

Detta genererar inte bara en bättre livskvalitet men även potentiellt ökade skatteintäkter, som kan omdirigeras till andra viktiga tjänster, inklusive utbildning och äldreomsorg. Jag ser fram emot ett Karlskoga där vi inte bara har utmärkta skolor och välfungerande sociala tjänster, men också en blomstrande lokal turism och offentliga utrymmen som alla kan njuta av.

Jag tror starkt på att en balanserad och mångsidig investering i vår gemenskap kan skapa en cirkel av positivitet som gynnar alla på lång sikt. Med soliga hälsningar

Ronnie Erhard, kommunalråd/partiföreträdare (M)

Artikeltaggar

ÄldreomsorgEkonomiInvesteringarKarlskogaKarlskoga kommunModeraternaRonnie ErhardSkola och utbildningTurismUtbildning