Hoppa till huvudinnehållet

Trafikolycka på väg 205 — stopp i båda riktningarna

Publicerad:

Trafiken i båda riktningarna på väg 205 mellan Cirkulationsplats Raka Vägen och Storängstorp påverkas av en olycka med en personbil, uppger Trafikverket.

Enligt Trafikverket har händelsen mycket stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in strax efter fem på eftermiddagen på onsdagen och enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till klockan 18.45.

Uppdatering klockan 18:37: Trafiken påverkas inte längre av händelsen.

Artikeltaggar

DegerforsTrafikhändelser

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.