Hoppa till huvudinnehållet

KB Karlskoga spelar mot Grums på bortaplan

Publicerad:

På lördagen tar KB Karlskoga sig an Grums på bortaplan på NP3 Arena i division 3 västra Svealand herr i fotboll. Både Grums och KB Karlskoga blev poänglösa i den förra omgången och det efter att lagens matcher slutat på exakt samma sätt, med siffrorna 2-3.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Grums på bortaplan, 3-2.

KB Karlskoga har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Eskilstuna City. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollGrums IK FotbollKB KarlskogaNP3 Arena

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.