Hoppa till huvudinnehållet

Lasse Berghagen är på bättringsvägen

Publicerad:
Lasse Berghagen vårdas för blodförgiftning, men mår bättre berättar hans fru Eva Berghagen. Arkivbild. Foto: Henrik Montgomery/TT

Lasse Berghagen ligger fortfarande på sjukhus men är på bättringsvägen. Det berättar hans fru och pr-kontakt Eva Berghagen för TT.

Cornelisdagen 2023 på Mosebacketerrassen i Stockholm skulle ha gästas av Lasse Berghagen, 78, som dock blev tvungen att ställa in, vilket Aftonbladet rapporterat om. Sångaren hade drabbats av bröstsmärtor och blivit tvungen att uppsöka vård.

– Han är på bättringsvägen men ligger fortfarande på sjukhus. Han hade blodförgiftning, då har man ju en bakterie i kroppen, säger Eva Berghagen till TT.

Hon vet inte när han kan få åka hem.

– Det kan vara hjärtat också, den här bakterien kan sätta sig på olika saker. De tar prover och han får medicin.

Insjuknandet tvingade Lasse Berghagen att ställa in två framträdanden, men nu har han inget mer inbokat, berättar Eva Berghagen.

– Som tur är. Han har turnerat så mycket i sina dagar, det är skönt att få ta det lite lugnt.

Läs också:

Lasse Berghagen på sjukhus med hjärtproblem

Artikeltaggar

AftonbladetBakterierKändisarLasse BerghagenMedicinNöje/KulturSjukhusStockholmVård

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.