Hoppa till huvudinnehållet

Reportagen du kanske missat

Publicerad:
ktk mest läst puff

Har du fortfarande semester, en ledig dag – eller bara lite att göra på jobbet?

Passa på att läsa några av de mest lästa reportagen och artiklarna Karlskoga Tidning-Kuriren har publicerat hittills i år.

Alva hann inte ens fylla 19 år – familjens kamp genom sorgen

Varje förälders värsta mardröm blev Katarinas verklighet. I samma stund som de sista julklapparna skulle inhandlas, förlorade Katarina sin 18 år gamla dotter till följd av suicid. ”Jag tror att Alva var tio år första gången hon sa att hon inte ville leva längre”, berättar Katarina.
Varje förälders värsta mardröm blev Katarinas verklighet. I samma stund som de sista julklapparna skulle inhandlas, förlorade Katarina sin 18 år gamla dotter till följd av suicid. ”Jag tror att Alva var tio år första gången hon sa att hon inte ville leva längre”, berättar Katarina. Foto: Kajsa Juslin

Läs Alvas historia här:

Alva hann inte ens fylla 19 år - familjens kamp genom sorgen

Undersköterskan om chefen: ”Hon har sedan start både trakasserat och mobbat mig”

Hon anmälde närmaste chef för kränkande behandling. Hon sökte hjälp hos personalavdelning och högre uppsatta chefer, ändå valde Karlskoga kommun att gå på chefens linje och köpte ut undersköterskan Anna.
Hon anmälde närmaste chef för kränkande behandling. Hon sökte hjälp hos personalavdelning och högre uppsatta chefer, ändå valde Karlskoga kommun att gå på chefens linje och köpte ut undersköterskan Anna. Foto: Kajsa Juslin

Läs Annas berättelse här:

Undersköterskan om chefen: ”Hon har sedan start både trakasserat och mobbat mig”

KLART: Förlossningen i Karlskoga öppnar

I juni kom beskedet: förlossningen i Karlskoga ska öppna igen – innan sista december 2026.
I juni kom beskedet: förlossningen i Karlskoga ska öppna igen – innan sista december 2026. Foto: Kajsa Juslin

Läs allt om beskedet kring öppningen här:

Veckans mest lästa: Motorsportvecka och besked om förlossningen

Livesändningen från studentbalen

Många ville följa studenterna på röda mattan.
Många ville följa studenterna på röda mattan. Foto: Kajsa Juslin

Här kan du återuppleva livesändningen från studentbalen:

Se livesändningen från studentbalen i efterhand

Maja blev mamma som 14-åring: ”Det var en otrolig chock”

Ena dagen var hon en helt vanlig tonåring — andra dagen skulle hon bli en 14-årig mamma med bara några få veckor på sig att förbereda sig. Majas liv blev sig aldrig likt och idag har hon en fyraårig dotter och drömmer om en framtid där de bor tillsammans.
Ena dagen var hon en helt vanlig tonåring — andra dagen skulle hon bli en 14-årig mamma med bara några få veckor på sig att förbereda sig. Majas liv blev sig aldrig likt och idag har hon en fyraårig dotter och drömmer om en framtid där de bor tillsammans. Foto: Kajsa Juslin

Läs intervjun med Maja där hon öppnar upp sig om föräldraskapet och livet:

Maja blev mamma som 14-åring: ”Det var en otrolig chock”

Christoffer, 23, om förlusten efter branden: ”Då hade jag brunnit inne med dem”

Christoffer Gustavssons värsta mardröm kom i ett telefonsamtal: hans ladugård brann. För KT-K berättade den 23-åriga köttbonden om förlusten, stödet efter tragedin och de överlevande djurens nya hemadress.
Christoffer Gustavssons värsta mardröm kom i ett telefonsamtal: hans ladugård brann. För KT-K berättade den 23-åriga köttbonden om förlusten, stödet efter tragedin och de överlevande djurens nya hemadress. Foto: Julia Olsson

Läs intervjun här:

Christoffer, 23, om förlusten efter branden: ”Då hade jag brunnit inne med dem”

August visar upp sin unika A-traktor på ungdomskvällen: ”Är nog den enda”

Ekot av basen från en A-traktor kunde höras från en kilometers avstånd. På Arena Nobel samlades ungdomar i  mitten av juni med sina A-traktorer, moppar och cyklar för att umgås på den arrangerade ungdomskvällen.
Ekot av basen från en A-traktor kunde höras från en kilometers avstånd. På Arena Nobel samlades ungdomar i mitten av juni med sina A-traktorer, moppar och cyklar för att umgås på den arrangerade ungdomskvällen. Foto: Kajsa Juslin

Se bilder från träffen och läs reportaget här:

August visar upp sin unika A-traktor på ungdomskvällen: ”Är nog den enda”

Här är några fler läsvärda artiklar:

Misstänkts ha lurat Försäkringskassan på 50 000

”Persade” med 35 centimeter och blev delad Sverigeetta: ”Jag är också förvånad”

Mäklarens råd: ”Se till att ha 100 000 kronor i buffert”

BIK Karlskoga har sparkat anställd – kränkte kvinnlig kollega

Katten fick följa med husse till himlen

BILDEXTRA: Cruisingen har blivit en höjdpunkt för många: ”Det vill man inte missa”

Artikeltaggar

A-traktorBIK Karlskoga A-lagBilburen ungdomFörlossningFörsäkringskassanKarlskogaMänskligtSkola och utbildningStudentenStudenterVård och omsorg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.