Hoppa till huvudinnehållet

Joans ägare Samad på middag med Prins Daniel

Publicerad:
Joans ägare Samad Sino var inbjuden till prins Daniels entreprenörsdag i Stockholm under onsdagen och fick där träffa bland annat prins Daniel.
Joans ägare Samad Sino var inbjuden till prins Daniels entreprenörsdag i Stockholm under onsdagen och fick där träffa bland annat prins Daniel. Foto: Privat

När prins Daniels Fellowship under onsdagen hade sin årliga entreprenörsdag i Stockholm fanns Samad Sino, ägare till Joans, bland de inbjudna.

– Det var väldigt trevligt, säger Samad Sino, ägare till Joans, när tidningen når honom under torsdagen.

Prins Daniels Fellowship drivs av Kungliga ingenjörsvetenskapsakademien i samarbete med prins Daniel.

Organisationen startade med målsättningen att skapa förutsättningar för unga att våga starta egen och att främja unga entreprenörer. Man vill på så vis verka till en bättre kultur för entreprenörskap och en tillåtande attityd för risktagande och misslyckande. Och där är entreprenörsdagen en av evenemangen.

Samad Sino och prins Daniel på entreprenörsdagen.
Samad Sino och prins Daniel på entreprenörsdagen. Foto: Privat

Med bakgrund av det fick deltagarna under eftermiddagen ta del av många intressanta föreläsningar av olika företagsledare.

– Det var verkligen inspirerande och gav idéer. Och roligt att få höra mer om företag som man knappt vet vad de gör och man kan inte förstå hur de klarar sig, säger Samad.

Nominerad

Ett hundratal entreprenörer över hela Sverige hade nominerats av någon i samarbetsorganisationen för att få delta. För Samads del var det SEB som stod för nomineringen.

Efter föreläsningar väntade middag och mingel där både prins Daniel, Marcus Wallenberg och riksbankens vd deltog.

Men någon sen kväll blev det inte för Samad. Efter middag åkte han hem mot Karlskoga.

– Det höll på fram till tiotiden och sen var jag tvungen att åka hem då jag hade möten inbokade redan morgonen efter, avslutar Samad.

Artikeltaggar

ArbeteEntreprenörskapEvenemangKarlskogaNomineringarPrins DanielRestaurangerSEB

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.