Hoppa till huvudinnehållet

Markoolio gästar Nobelhallen — så blir årets Gôrkul Jul: ”Exklusivt”

Publicerad:
Markoolio är en av artisterna som gästar Gôrkul i Nobelhallen. Foto: Privat

Jul och festligheter väntar i Nobelhallen.

Artister om Markoolio och Dogge Doggelito gästar årets Gôrkul Jul, som i år kommer att utföras utan restriktioner.

– Vi räknar med en riktig ”Vi drar till fjällen”-fest, säger Niclas Lagerstam, festkoordinator.

Hösten närmar sig med stormsteg och för vissa kanske den redan är här, och innan man vet ordet av det står julen för dörren.

Den första december kommer det att erbjudas god mat, varm glögg och ett klassiskt julbord i Nobelhallen, som arrangeras av Bye i Karlskoga AB.

Kvällen kommer även att erbjuda underhållning med artister som Markoolio, Dogge Doggelito som kommer med sin rappande DJ Tito, som tillsammans kommer att stå för en hel del av underhållningen.

För att avsluta julkvällen med en lokal not har Karlskogas poprockband Värmlandspojkarna bjudits in för att avsluta kvällen med en riktig fest, menar Niclas Lagerstam, festkoordinator.

– Jag tror att det kommer att bli en riktigt bra ”Vi drar till fjällen”-fest med trevlig stämning, ett glatt röj och exklusiva spelningar. Det ska bli jätteroligt, säger Lagerstam.

Som vanligt igen

På grund av coronapandemin och de då rådande restriktionerna, var arrangörerna tvungna att hålla tillbaka och anpassa festligheterna för att se till att gäster kunde hålla ett rimligt avstånd från varandra under kvällens gång.

– I och med det hade vi en jultallrik istället för en buffé som vi vanligtvis brukar ha, men nu har vi slopat det och i år kommer det att erbjudas en buffé igen, säger Niclas Lagerstam.

För de som inte är intresserade av att komma och äta mat, finns det även möjlighet att köpa biljetter för att komma och uppleva musiken.

Artikeltaggar

ArtisterDogge DoggelitoJulKarlskogaKonserterNiclas LagerstamNobelhallenNöje/KulturUnderhållningVärmlandspojkarna

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.