Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga föll mot Enköping

Publicerad:
Enköpings Base- och Softballklubb vann mot Karlskoga Bats
Enköpings Base- och Softballklubb vann mot Karlskoga Bats

Enköping vann på på hemmaplan med 20-0 mot Karlskoga i division 1 Bronsmatch dam i softboll.

– Vi hade sex ordinarie spelare borta och valde därför medvetet att låta matchen handla om våra unga spelares utveckling. Istället för resultatmål satte vi upp prestationsmål som vi fokuserade på. Enköping vinner övertygande och rättvist - samtidigt som vi vinner den utveckling vi var ute efter, kommenterade Karlskogas coach Daniel Lindkvist.

Artikeltaggar

Enköpings Base- och SoftballklubbKarlskoga Bats

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.