Hoppa till huvudinnehållet

Dieselpriset stiger ytterligare

Publicerad:
Dieseln nära 26 kronor. Arkivbild.
Dieseln nära 26 kronor. Arkivbild. Foto: Lise Åserud/ NTB scanpix / TT

Dieselpriset stiger ytterligare och är nu ytterst nära 26-kronorsstrecket.

Mackarna höjer på tisdagen dieselpriset med 15 öre litern till 25:96 kronor, enligt de rekommenderade priserna på bemannade stationer. Det är återigen rekordhögt för 2023 och senast priset låg högre var i november 2022.

Bensinpriset sänks däremot med 20 öre till 21:29 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenDieselEkonomiFastigheterSkatter

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.