Hoppa till huvudinnehållet

Hus i Storfors får nya ägare – prislappen: 900 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset på adressen Höjdenvägen 10 i Storfors är nu klar.

Nya ägare blir Elisabeth Helena Maria och Haije Bethlehem från Wolvega, Nederländerna som köper fastigheten av Silvio Riccardo Pietro Merazzi och Karin Margareta Jacobson. Huset är byggt 1986 och har en boyta på 126 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i augusti 2023 och priset blev 900 000 kronor.

För tio månader sedan såldes ett annat hus lite mindre än en kilometer därifrån, på Lundsberg Asplunda. Där såldes ett 114 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 750 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStorforsStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.