Hoppa till huvudinnehållet

Anställd utsatt för märklig stöld

Publicerad:
När en anställd skulle gå på sitt arbetsskift på en arbetsplats i Karlskoga nyligen gjordes en otrevlig upptäckt.
När en anställd skulle gå på sitt arbetsskift på en arbetsplats i Karlskoga nyligen gjordes en otrevlig upptäckt. Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT

En person på en arbetsplats i Karlskoga blev nyligen utsatt för en märklig stöld, vilket upptäcktes då personen skulle gå på sitt arbetsskift.

Någon gång mellan den 8 och 11 september har en person som jobbar på ett äldreboende blivit av med sina arbetsskor. Det upptäcktes av personen då denne skulle gå på sitt arbetsskift.

Då det är skor av märket Hoka betingar de ett värde på 1 800 kronor.

– Vem som tillgripit skorna har målsägaren ingen aning om. Men det känns ju extra otrevligt att bli av med saker på arbetsplatsen. Hur mycket folk rör sig där som inte är anställda är inget man tänker på, men man tänker sig inte att där ska sig springa tjuvar i alla fall, säger Jan Carlsson, utredningschef vid Karlskogapolisen.

Artikeltaggar

ArbeteArbetsplatserBrott, lag och rättJan CarlssonKarlskogaSkorStölder

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.