Hoppa till huvudinnehållet

Container brann: ”Helt övertänd”

Publicerad:
Räddningstjänsten är larmad efter att det brinner i en container. Foto: Fredrik Karlsson

Strax innan 23 på onsdagskvällen larmades SOS om en containerbrand i Degerfors.

Räddningstjänst ryckte ut för att släcka branden.

– Det är en container som är helt övertänd, men det finns ingen risk för någon spridning. Vi har en rökdykare som håller på att släcka branden för tillfället, säger en kvinna som svarar för SOS-Alarm.

Räddningstjänsten gav en prognos på 30 minuter.

Artikeltaggar

BränderBrott, lag och rättDegerforsOlyckor och katastrofer

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.