Hoppa till huvudinnehållet

110 kvadratmeter stort hus i Granbergsdal sålt

Publicerad:

Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Högfors 260 i Granbergsdal av Roger Lars Helge Ålskog och Elisabet Theres Ålskog.

Nya ägare är Evelyn Anneli och Nicholas Eric West, 31 och 35 år, sedan tidigare boende på just Högfors. Priset blev 550 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i augusti 2023. Huset har en boyta på 110 kvadratmeter.

För nio månader sedan såldes ett annat hus alldeles i närheten, på Högfors 258. Priset blev där 3 050 000 kronor, för det 140 kvadratmeter stora huset.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerGranbergsdalKarlskoga kommunÖrebro län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.