Hoppa till huvudinnehållet

Luftgevärsskott mot villafönster

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

En husägare på Landavägen i Karlskoga har anmält att någon den 13 september skjutit mot ett fönster.

Husägaren är inne i huset och vid 21.30-tiden smäller det till i en ruta. Husägaren går fram till rutan och ser att ett skott gått igenom den fösta rutan i fönstret. Målsägande tror att det rör sig om en luftgevärskula.

Polisen har inga vittnen till händelsen.

Artikeltaggar

BrottBrott, lag och rättInbrottKarlskogaSkadegörelse

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.