Hoppa till huvudinnehållet

Onani-mannen igång igen – åtalad för elva nya fall

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Fredrik Sandberg/TT

I sitt upplysta fönster stod mannen och onanerade mot två grannfastigheter i Karlskoga 2022. Han blev upphetsad när grannarna tittade på honom. Mannen dömdes då för nio fall av sexuellt ofredande.

Nu misstänks mannen har onanerat i sitt fönster igen.

Mannen dömdes 2022 för nio fall av sexuellt ofredande till 21 000 kronor i dagsböter. Då stod han i ett upplyst fönster och onanerade mot grannarna där två kvinnor bodde.

Då sade mannen att när han onanerade i fönstret så kände han sig delaktig med grannen i en sexuell akt. Han blev upphetsad när han visste att de tittade på honom.

Han fantiserade om att ha gruppsex med sina grannar och det triggade honom. Han ville känna sig samhörig med de andra grannarna i sin fantasivärld.

Nu har grannarna anmält honom igen och han står åtalad för 11 fall av sexuellt ofredande.

Tillvägagångssättet är den samma, enligt åtalet står mannen naken i fönstret, kvällstid och onanerar. Nu är det en kvinna och hennes sambo som anmält mannen, de var utsatt även förra gången.

Under elva tillfällen under maj och juni i år ska mannen ha stått i ett fönster, riktat mot grannen och onanerat. Under en vecka i maj ska det ha skett nästan varje kväll.

Som bevisning har åklagaren fotografier och videofilm från alla tillfällena som paret tagit av mannen när han ska ha stått och onanerat. Några gånger både film och fotografier och vid två tillfällen bara fotografier.

De båda yrkar 40 000 kronor vardera i skadestånd för kränkning.

Mannen själv nekar till brott.

Onani-mannen i fönstret har fått sin domOnanerade mot grannarna – ville känna samhörighet med grannarna i sin fantasi

Artikeltaggar

ÅtalBrott, lag och rättKarlskogaOfredandeSexuellt ofredande

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.