Hoppa till huvudinnehållet

Par skrapade fram miljonvinst i tv: ”Tror nästan inte att det är sant”

Publicerad:
Det lyckliga vinnarparet, Monica och Kenth från Karlskoga.
Det lyckliga vinnarparet, Monica och Kenth från Karlskoga. Foto: Svenska spel

Det pensionerade paret Kenth och Monica från Karlskoga skrapade under lördagsmorgonen fram 1,2 miljoner i tv.

− Man tror ju nästan inte att det är sant när det händer. Det var väldigt roligt, säger Monica i ett pressmeddelande.

Monica har prenumererat på fyra trisslotter i månaden under flera års tid i hopp om att få en storvinst och i somras skrapade hon fram tre klöver-symboler på en av sina lotter.

Monica och Kenth, som har varit gifta sedan 60 år tillbaka, gästade TV4 Nyhetsmorgon under lördagen och Kenths skrapande resulterade i en vinst på 1,2 miljoner kronor, fördelat på 10 000 i månaden i tio år framöver.

− Vi är jättenöjda! De första tre åren kommer våra två söner få hälften vardera, sedan får vi se vad vi gör med resten, säger Monica.

Paret blir årets nionde storvinnare på triss i tv från Örebro län.

− Vad roligt att Monicas prenumeration tillslut uppfyllde drömmen om en miljonvinst. Extra fint att de vill dela med sig av glädjen och vinsten till sina vuxna barn, säger Natalie Wallin, Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör i pressmeddelandet.

Artikeltaggar

KarlskogaNyhetsmorgonÖrebro länSvenska spelTVTV4

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.