Hoppa till huvudinnehållet

Här är deltagarna i årets "Robinson"

Publicerad:
Årets deltagare i 'Robinson'. Pressbild.
Årets deltagare i "Robinson". Pressbild. Foto: Daniel Sahlberg/TV4

"Robinson" är tillbaka med en ny säsong i TV4. Den här gången kommer tittarna att få följa 22 deltagare som alla tävlar om vinsten på en halv miljon kronor.

Programmet leds av Petra Malm, som är tillbaka efter det att Anders Lundin gjorde tillfällig comeback som programledare för överlevnadssåpan i fjol.

"Robinson" har premiär den 2 oktober.

Deltagare: Emilio Mio Vega (Marbella/Stockholm, Daniela Maniscalchi (Göteborg), Maria Viscovi Falk (Göteborg), Sacarias Kiusalaas (Stockholm), Els-Marie Enbuske (Stockholm), Tove Dalsryd (Stockholm), Ken Gacamugani (Enköping), Franz Mateo (Lund), Wilmer Tuoremaa (Kiruna), Ylwa Lidén (Sorsele), Deisi da Silva Rudén, (Eskilstuna), Therese Tang (Kalmar), Karolina Tilander (Södertälje), Charlie Wiberg (Aneby), Magnus Kannerbro (Göteborg), Emilia Persson (Gävle), Patrik Bernstorf (Tyresö), Pelle Lilja (Enskede), Peder Karlsson (Täby).

Artikeltaggar

Anders LundinNöje/KulturPremiärerSkådespelareTidskrifterTV4

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.