Hoppa till huvudinnehållet

Bortglömd matlagning larmade ut räddningstjänsten

Publicerad:

Strax efter 17.00 i måndags startade en brandvarnare i en lägenhet på Skogsrundan i Karlskoga. En granne larmade räddningstjänsten.

En grannen tyckte att det luktade rök och larmet gick. Han larmade räddningstjänsten som kom till Skogsrundan. Det visade sig vara en person som glömt bort att det stod mat på spisen. Räddningstjänsten var kvar en stund och vädrade ut röken.

Det var ingen brandrisk.

Artikeltaggar

BränderKarlskogaMatMatlagningOlyckor och katastroferSkogsrundan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.