Hoppa till huvudinnehållet

SIK-spelaren avstängd i viktig match i kampen om andraplatsen

Publicerad:
SIK:s Isak Bergdahl Gustafsson, längst till vänster, sätter stopp för ett anfallsförsök från Ekers Edis Hodzic i en tidigare hemmamatch under säsongen. Till höger: Christoffer Wiktorsson.
SIK:s Isak Bergdahl Gustafsson, längst till vänster, sätter stopp för ett anfallsförsök från Ekers Edis Hodzic i en tidigare hemmamatch under säsongen. Till höger: Christoffer Wiktorsson. Foto: Tomas Nilsson

Strömtorps IK:s Isak Bergdahl Gustafsson är avstängd och missar hemmamötet med Adolfsbergs IK på lördag.

”BG” blev varnad i derbyt mot KB Karlskoga den gångna helgen vilket gör att han inte får spela i den 20:e omgången av 22.

SIK har fortfarande chansen att bli tvåa i serien och få kvala till division 2. Adolfsberg, sju poäng före inför mötet på Strömtorps IP, måste i så fall passeras under avslutningen på serien.

Som vi tidigare skrivit får KB Karlskoga i andra delen av tabellen i den här serien klara sig utan både Alexander Hjärpe och Mattias ”Malte” Persson i kommande match, borta mot tabellettan Kumla. Båda KB-spelarna är avstängda.

Ingen hjälp till varken SIK eller KB Karlskoga – försämrade lägen i tabellenFolkfesten på NobelstadionNiclas Mendritzki om gruffet: ”Det är känslor bara”Dyrköpt poäng i derbyt för KB – två avstängningar väntarOavgjort mellan KB och SIK inför storpublik

Artikeltaggar

Division 3 västra SvealandFotbollIsak Bergdahl GustavssonStrömtorps IK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.