Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga SK vann efter walk over från Skoghall 2

Publicerad:
Karlskoga SK vann mot IFK Skoghall DF
Karlskoga SK vann mot IFK Skoghall DF

Matchen i division 4 Värmland östra dam i fotboll mellan hemmalaget Karlskoga SK och gästande Skoghall 2 spelades inte som tänkt under onsdagen. Skoghall 2 lämnade walk over vilket gör att Karlskoga SK tilldöms segern med 3-0.

Det här innebär att Karlskoga SK nu har fem segrar i följd i division 4 Värmland östra dam.

Med två omgångar kvar är Karlskoga SK i serieledning, medan Skoghall 2 är på tredje plats.

Artikeltaggar

Baggängens IPDivision 4 Värmland östraFotbollIFK Skoghall DFKarlskoga SK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.