Hoppa till huvudinnehållet

Bortaseger för Degerfors Orion mot KFUM Örebro

Publicerad:
KFUM Örebro förlorade mot Degerfors VBK Orion
KFUM Örebro förlorade mot Degerfors VBK Orion

Degerfors Orion vann borta mot KFUM Örebro i division 2 mellersta västra dam i volleyboll. Matchen på lördagen slutade 1-3 (12-25, 11-25, 25-17, 17-25) i set.

– Vi startar starkt och med hög nivå och kör över motståndet i de två första seten för att sedan tappa i starten av tredje som vi ger bort. I fjärde så är vi påkopplade igen och stänger matchen, kommenterade Degerfors Orions tränare Anders Johansson efter matchen.

Senare samma dag möter Degerfors Orion Habo borta.

Artikeltaggar

Degerfors VBK OrionDivision 2 mellersta västraHabo SporthallKFUM ÖrebroVolleyboll

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.