Hoppa till huvudinnehållet

Aktiviteter i glädjens tecken på Berget

Publicerad:
Reporter Anne-Lie Gustavsson
Anne-Lie Gustavsson
anne-lie.gustavsson@kt-kuriren.se
Cirkelledare Monica Andersson
Cirkelledare Monica Andersson Foto: SV Örebro län

Studieförbundet vuxenskolan Örebro län inbjuder till Onsdag på Berget. Det är tre onsdagar i glädjens tecken tillsammans med cirkelledare Monica Andersson i spetsen. – Det blir visor, musik som svänger och lyfter tak, och linedance, berättar hon.

Den första onsdagen i oktober, november och december möts man på Kulturcentrum Berget i Degerfors.

Först ut, den 4 oktober, är visor med Monica Andersson. Hon är cirkelledare från Studieförbundet vuxenskolan och kommer att bjuda på ett visprogram. Hon leder även Må-Bra kören och traktens svängigaste band.

1 november kommer Må bra-kören och traktens svängigaste band. Kören beskrivs som gänget som sjunger så taket lyfter.

6 december kan den som vill prova på Linedance. En dansform för både kropp och knopp. Det går även att bara komma och titta och lyssna. Dansen leds av Monica Andersson från Studieförbundet vuxenskolan.

– Det blir ju kul det här! Varmt välkomnar, hälsar Monica.

Artikeltaggar

DegerforsKulturcentrum BergetMänskligtStudieförbundet Vuxenskolan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.