Hoppa till huvudinnehållet

Storseger för Björkborn mot Götene/Tor

Publicerad:
Götene/Tor BTK förlorade mot Björkborns GoIF
Götene/Tor BTK förlorade mot Björkborns GoIF

Björkborn hade inga problem med Götene/Tor i division 2 västsvenska norra herr i bordtennis, och vann borta med utklassningssiffrorna 8-3.

– Tuff förlust och stabil seger. Under lördagens seriespel i bordtennisens Div2 mötte Björkborn lag från både toppen och botten. Mot nu serieledande Falköping skrevs slutresultatet till 6-8 efter ett par skiljesetsförluster för mycket. Senare samma dag stod Götene för motståndet och efter en klart stabilare insats blev det seger med 8-3. Björkborn står efter fyra omgångar på sex poäng av åtta möjliga vilket får ses som klart godkänt av nykomlingslaget som förra säsongen vann sin division 3-serie, kommenterade Björkborns lagledare Magnus Adolfsson efter matchen.

I en tidigare match under dagen förlorade Björkborn på hemmaplan mot Falköping med 6-8.

Det här betyder att Götene/Tor nu ligger på åttonde och sista plats i tabellen, och Björkborn är på tredje plats.

I nästa match möter Björkborn Kungälv hemma på lördag 18 november 10.00.

Artikeltaggar

Björkborns GoIFBordtennisDivision 2 västsvenska norraGötene/Tor BTK

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.