Hoppa till huvudinnehållet

Gullvivorna tog tre medaljer i mästerskap

Publicerad:
Reporter Karlskoga tidning/Kuriren
Karlskoga tidning/Kuriren
redaktion@kt-kuriren.se
Övre raden från vänster: Ester Frisberg, Agnes Derring, Olivia Lilja Hahne, Tyra Bergsten, Ebba Käck, Felicia Lantz och Emelie Pedersen. Nedre raden från vänster: Juna Frisberg, Louise Posth, Leia Svahn, Signe Löthgren, Line Augustsson och Meja Sjöqvist. Liggande: Vera Lantz.
Övre raden från vänster: Ester Frisberg, Agnes Derring, Olivia Lilja Hahne, Tyra Bergsten, Ebba Käck, Felicia Lantz och Emelie Pedersen. Nedre raden från vänster: Juna Frisberg, Louise Posth, Leia Svahn, Signe Löthgren, Line Augustsson och Meja Sjöqvist. Liggande: Vera Lantz. Foto: Privat

Bofors gymnastikförenings Gullvivorna, tjejer födda 09–10, har nyligen tävlat i Värmlandsmästerskapen i Karlstad.

Laget tävlade på nivå 6 och tog tre medaljer i tävlingen: silver i trampett, silver i fristående samt brons i airfloor.

Artikeltaggar

Bofors GFGymnastik

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.