Hoppa till huvudinnehållet

Karlskoga Innebandy föll med 3-4 mot Hertzöga

Publicerad:
Karlskoga IB förlorade mot Hertzöga BK
Karlskoga IB förlorade mot Hertzöga BK

Karlskoga förlorade på hemmaplan i division 2 Värmland herr i innebandy mot Hertzöga, med 3-4 (1-1, 1-3, 1-0).

– Tyngsta förlusten hittills eftersom vi är de bättre i tre perioder, men återigen så bränner vi för mycket lägen. Målen vi släpper in är också mål som kan undvikas där inviduella misstag ligger bakom. Det som svider mest är att vi inte kommer upp i nivån som vi haft matcherna innan. För mycket slarv och dåliga passningar. Det här är ett lag som vi ska vinna över så det är ett steg i fel riktning, men det är bara att ta nya tag och utvärdera samt göra saker bättre, tyckte Karlskogas tränare Alexander Palosaari, efter matchen.

Första perioden var jämn. Karlskoga inledde bäst och tog ledningen genom Douglas Persson Maretta efter 9.50, men Hertzöga kvitterade genom Erik Brunsson bara två minuter senare. Hertzöga tog ledningen med 1-2 genom Jakob Bååth efter 1.47 i andra perioden.

Karlskoga kvitterade till 2-2 genom Gabriel Björkman efter 6.05 av perioden.

Hertzöga gjorde dock två snabba mål och gick från 2-2 till 2-4, och punkterade matchen. Karlskoga reducerade till 3-4 med en sekund kvar att spela genom Hampus Helj på pass av Tim Edström. Fler mål än så blev det inte för Karlskoga.

Det här var Karlskogas andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Karlskoga är kvar på sjunde plats, och Hertzöga stannar på tredje plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Karlskoga är Filipstad. Lagen möts fredag 3 november 19.30 i Filipstads Sporthall.

Artikeltaggar

Division 2 VärmlandHertzöga BKInnebandyKarlbergshallenKarlskoga IB

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.