Hoppa till huvudinnehållet

Intäktslyft för Arctic Sustainability Group AB under 2022

Publicerad:

Arctic Sustainability Groups årsredovisning för 2022 är klar. Företaget omsatte drygt fem miljoner kronor, 66,6 procent mer än under 2021. Resultatet före skatt är lägre än föregående år, 2000 kronor mot 5000 kronor.

Rörelseresultatet blev 61 000 kronor, upp med 40 000 kronor från föregående år.

Totalt ger det en rörelsemarginal på 1,2 procent, som är på samma nivå som 2021.

I jämförelse är rörelsemarginalen i snitt för svenska företag 8,6 procent, enligt de senaste uppgifterna från SCB. I branschen verksamheter som utövas av huvudkontor; konsulttjänster till företag är motsvarande snitt 23,5 procent. Noteras ska att företaget är ett av 71 i koncernen och att varje företags resultat officiellt rapporteras för sig. Moderbolag är Fastighets Ab Arwidsro.

Fakta om Arctic Sustainability Group

Arctic Sustainability Group grundades 2018. Bolagets huvudbransch är verksamheter som utövas av huvudkontor. Det kan omfatta verksamhet vid huvudkontor, centrala administrativa kontor, koncernkontor eller distrikts- och regionkontor. Företaget är ett av 71 i koncernen där Fastighets Ab Arwidsro är moderbolag.

Ägarna tog inte ut någon utdelning under förra året.

Vd är Paul David Ingvar Stenman (47), medan Isak Peter Zonabend (43) är styrelseordförande.

Så ser branschtoppen ut

Arctic Sustainability Group har den 16:e högsta omsättningen i Värmland i sin specifika bransch, som är verksamheter som utövas av huvudkontor.

Det finns 25 företag i samma bransch i Värmland.

Översikten här under visar topplistan i den aktuella branschen, sorterat efter omsättning. Upplysningarna är hämtade från senaste registrerade årsredovisningen, och kommer fortlöpande att ändra sig när nya årsredovisningar kommer in.

Företaget är också nummer 1242 i landet.

Artikeltaggar

BokslutNäringslivStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.