Hoppa till huvudinnehållet

Ny ägare till gård i Bjurtjärn

Publicerad:

Ingrid Birgitta Karlsson, 84 år, är ny ägare till lantbruksfastigheten på Kojnäset 16 i Bjurtjärn.

Tidigare ägare var Lars Göran Karlsson. Ägarskiftet blev klart i april 2023. Gården innehåller ett hus med boyta på 100 kvadratmeter, skogsmarker på 14 hektar och betesmark på 1 hektar. På fastigheten står även en ekonomibyggnad på 81 kvadratmeter.

Strax över en kilometer därifrån såldes i juni förra året ett hus, på Stora Vilången Dyviken 3. Där såldes ett 46 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 2 100 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerKristinehamnStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.