Hoppa till huvudinnehållet

BIK Karlskoga vann uddamålsseger mot Valbo J18

Publicerad:
Valbo HC förlorade mot BIK Karlskoga Junior
Valbo HC förlorade mot BIK Karlskoga Junior

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för BIK Karlskoga, som vann borta mot Valbo J18 med 3-2 (2-0, 1-1, 0-1) i J18 Region väst herr i hockey på söndagen.

– Fantastiskt go vinst, kommer ut bra i första perioden med fart, bra pucktempo och får utdelning! Andra perioden tycker jag vi blir lite bekväma i vårt spel, inte riktigt ödmjuka i vårt spel och tar inte tillvara på dem målchanser vi har! Tredje perioden blir vi försiktiga, men vi krigar och blockar skott för laget, väldigt skönt att hålla undan hela vägen och ta tre poäng! Vinst är vinst och det ska man alltid vara glad över! Blickar vi framåt mot ny vecka med nya möjligheter, kommenterade BIK Karlskogas tränare Markus Karlsson efter matchen.

Segern var BIK Karlskogas fjärde på de senaste fem matcherna.

BIK Karlskoga spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Agust Kittel, Viktor Nylén och Wilhelm Sjöberg. Efter 18.29 i andra perioden slog Edvin Clahr till, framspelad av Calle Zetterholm och Jonathan Flink och reducerade åt Valbo J18. Efter 1.44 i tredje perioden reducerade Valbo J18:s Martin Ålenius på nytt. 2-3-målet blev matchens sista.

Det här var BIK Karlskogas femte uddamålsseger.

Valbo J18 ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan BIK Karlskoga är på sjunde plats.

I nästa match möter BIK Karlskoga VIK Hockey hemma på torsdag 23 november 19.00.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga JuniorIshockeyJ18 Region västNickBack ArenaValbo HC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.