Hoppa till huvudinnehållet

VM-silver till Woody’s FC-spelaren: ”Vi är oerhört stolta över Gors insats”

Publicerad:

Under helgen har Gor Sargysian, som ”till vardags” spelar fotboll i Karlskogaklubben Woody’s FC, varit med och tagit silver i VM för döva.

”Vi är oerhört stolta över Gors insats”, skriver klubben på sin Facebook-sida.

WFC skriver där även:

”Stort grattis till våran Gor Sargysian som ikväll vann ett VM-silver i futsal för döva i Brasilien! Det var en spännande VM-final mellan Sverige och Iran som följdes av många av Gors klubbkamrater via nätet. Matchen slutade 1–1 efter full tid. Tyvärr gick det inte Sveriges väg i straffläggningen, där Iran avgjorde och tog hem segern”.

Det gångna spelåret placerade sig WFC sexa i division 5 östra. Laget ska inom kort återuppta träningen med sikte på nästa säsong.

Men innan dess väntar lite välförtjänt vila för Gor Sargysian efter den nyss avslutade VM-turneringen.

Han blir assisterande tränare i Woody’s FC: ”En viktig pusselbit”Förstärkning från division 4 till Woody’s FC: ”Klasspelare som varit tongivande”Han lämnar Strömtorp för Woody’s: ”En större roll sportsligt”Peter Samuelssons nya tränarjobb: ”En dedikerad och målmedveten tränare”

Artikeltaggar

FotbollWoody's FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.