Hoppa till huvudinnehållet

Dubbla roller när Thunberg är åter i WFC: ”Skönt vara tillbaka med Jack igen”

Publicerad:
Tobias Thunberg. Arkivbild.
Tobias Thunberg. Arkivbild. Foto: Christoffer Tuulik

Evigt unge Tobias Thunberg är tillbaka i Woody’s FC.

Han kommer dels att spela i division 5-laget, och dels vara coach för division 6-laget i Karlskogaklubben.

”Hans imponerande erfarenhet och mångsidighet på planen kommer vara definitivt vara nyttig för laget”, skriver WFC på Instagram där nyheten publicerades på måndagskvällen.

Saknat Jack

Där uttalar sig Thunberg, som är 44 år ung, så här:

”Väldigt roligt att vara tillbaka och vara med o bidra till det ’nya’ Woody’s, både på och utanför planen. Jag hoppas även kunna visa att ålder bara är en siffra. Dessutom väldigt skönt att vara tillbaka med Jack igen, det har varit saknat efter två år utan och 23 år med honom innan”.

Jack Andersson var under många, många år ledare i Rävåsens IK när Thunberg spelade. Numera är Andersson en trogen eldsjäl i WFC.

VM-silver till Woody’s FC-spelaren: ”Vi är oerhört stolta över Gors insats”Han blir assisterande tränare i Woody’s FC: ”En viktig pusselbit”Förstärkning från division 4 till Woody’s FC: ”Klasspelare som varit tongivande”Han lämnar Strömtorp för Woody’s: ”En större roll sportsligt”Peter Samuelssons nya tränarjobb: ”En dedikerad och målmedveten tränare”Alla målgörare i GIF, KB 2, WFC och Åtorp – han blev seriens skyttekungAlla målgörare i Alkvettern, Bråten, IBK, SIK B och WFC 2 – förre KB:aren etta

Artikeltaggar

FotbollWoody's FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.