Hoppa till huvudinnehållet

Mittfältaren lämnar Degerfors – återvänder till Malmö: ”Tacksam”

Publicerad:
Reporter Fredrik Narvelid
Fredrik Narvelid
fredrik.narvelid@kt-kuriren.se
Peter Gwargis.
Peter Gwargis. Foto: FREDRIK KARLSSON

Mittfältaren Peter Gwargis lämnar Degerfors IF och återvänder till Malmö FF.

– Tacksam för att jag fick chansen att komma tillbaka till fotbollen, säger han till klubbens hemsida.

Peter Gwargis, 23, var utlånad från Malmö till Degerfors.

I den rödvita tröjan noterades han för 24 matcher. Det blev ett mål och en assist.

– Jag är tacksam för att jag fick chansen att komma tillbaka till fotbollen i Degerfors IF. Under min tid i föreningen har jag fått träffa fantastiska människor så som Stisse och Bengan. Det har varit väldigt speciellt för mig att få uppleva Degerfors IF och jag önskar laget ett stort lycka till framöver.

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors IF HerrFotbollMalmöMalmö FFPeter Gwargis

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.